برگزیدگان مرحله اول بیست و هشتمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور در سال 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نتایج مرحله اول بیست و هشتمین المپیاد علمی - دانشجویی کشور در سال 1402 در 23 رشته اعلام شده است. بر اساس اعلام مرکز المپیاد دانشجویی کشور، 3 دانشجو دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل موفق به راهیابی به مرحله نهایی المپیاد شدند.

بر اساس این گزارش، دکتر مجتبی رنجبر معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: در مرحله اول بیست ‌و هشتمین دوره المپیاد علمی- دانشجویی کشور که در اردیبهشت ماه 1402در قطب‌های ده‌گانه علمی به‌ صورت هماهنگ برگزار گردید خانم فرشته اصبحی و آقای محمدحسین ملائی در  رشته سلول های بنیادی و مهندسی بافت به ترتیب حائز رتبه‌های 1 و 5 و خانم هانیه هادیان  در رشته مهندسی کامپیوتر حائز رتبه2 شدند.

مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در صبح و بعدازظهر روز جمعه 30 تیرماه سال 1402 در دانشگاه‌های واقع در مراکز مناطق ده‌گانه کشور شامل دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه مازندران-بابلسر، دانشگاه تبریز، دانشگاه بوعلی سینا-همدان، دانشگاه رازی-کرمانشاه، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار می‌شود.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل این افتخار علمی را به این دانشجویان عزیز و خانواده بزرگ دانشگاه و جامعه علمی کشور تبریک عرض می نماید.